StereoUkraine [#015]: Palmo X # Viviénne Mort


PALMO X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palmo X — елек­тро­поп про­ект Ксенії Нема зі Львова

Перші демо запи­си від Palmo X з’яви­лись у мере­жі у 2016. Концертний дебют від­був­ся в квіт­ні 2017 року, в Closer у Києві.

Повний склад про­ек­ту::
Ксенія Нема — вокал, клавіш­ні, бас
Роксолана Бендина — хлавіш­ні, пер­кусія.

В люто­му 2018 вий­шов дебют­ний аль­бом «Among the City Wolves».

Сторінка гур­ту у Facebook

VIVIENNE MORT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viviénne Mort — київсь­кий інді-рок гурт, що був зас­но­ва­ний вокаліст­кою та авто­ром музи­ки і текстів Даніелою Заюшкіною.
На рахун­ку гур­ту 6 аль­бо­мів та 4 офі­цій­них відео­клі­пи.

Склад:
Даніела Заюшкіна — вокаліст­ка, автор текстів та музи­ки

Олександр Лежньов — клавіш­ні

Олександр Булюк — бас гіта­ра

Гліб Проців — удар­ні

Дискографія:

2010 рік — міні-альбом «Essentuki LOVE».

2013 — пов­но­мет­раж­ний аль­бом «Teatr Pipino»

2014 — аль­бом «Готика».

2015 – аку­стич­ний міні-альбом «Filin»

2016 рік — міні-альбом « Rosa».

Вокалістку гур­ту Даніела було  запро­ше­но до Індії, де вона ство­ри­ла саунд­тре­ки до філь­му «Three and a Half» режи­сер­ки Дарії Гай. У Мумбаї було від­зня­то кліп на піс­ню «Пташечка».

у 2017 рік у Viviénne Mort з’явився син­гл «Іній», що був пре­зен­то­ва­ний в рам­ках «Євробачення 2017».
У 2018 від­був­ся реліз дру­го­го пов­но­мет­раж­но­го аль­бо­му Viviénne Mort — «Досвід».

Сторінка гур­ту у Facebook

Поделиться: